Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Dude in dodatki - Tolažilne dude - BIBS Colour

BIBS Try-it Colour 3 PACK Sage

BIBS 5713795249268 81341 2250
Bar koda: 5713795249268
Šifra SKU: 81341
BIBS Try-it Colour 3 PACK Sage
InStock

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalogi
12,95 €
-0%
12,95 €

Pri tako veliki izbiri dudic je lahko iskanje prave na začetku zelo težko. Enotnega odgovora na vprašanje, kaj je pravilna velikost oziroma model ni, saj so si vsi otroci različni.

Da bi staršem olajšali izbiro so pri BIBS-u predstavili inovativen začetni paketek. Ta vsebuje vse tri modele BIBS dudic (Colour z okroglim cucljem, Colour s simetričnim cucljem in Colour z anatomskim cucljem), kar omogoča, da dojenček preizkusi različne vrste cuclja (okroglega, simetričnega in anatomskega). Kolekcija je ugodna rešitev s katero skoraj zagotovo najdete pravo BIBS dudico za vaše malčke.

  • En paketek vsebuje tri dude.
  • Cuclji so izdelani iz lateksa.
  • Na voljo v velikosti 1: 0m+.
  • V skladu z evropskim standardom EN 1400+A2.
  • Zasnovano in izdelano na Danskem/EU.

Podrobnosti izdelka

Varnost in standardi

Skladno z evropskim standardom EN 1400+A2.

Kako sterilizirati dude?

Del dobre higiene dude je pogosto čiščenje dud. Mlajši kot je otrok, pomembneje je, da ga zaščitimo pred bakterijami in vzdržujemo dobro higieno dude.

Pred prvo uporabo

Pred prvo uporabo (ko vzamete dudo iz embalaže) dudo sterilizirajte tako, da jo za 5 minut položite v vrelo vodo (dud ne kuhajte). To velja samo pred prvo uporabo.

Pri naknadnem čiščenju dude sledite trem preprostim korakom:

  1. Dude dajte v čisto skledo. Prelijete jih z veliko vrele vode.
  2. Pustite, da se dude namakajo cca. 5 min.
  3. Vzamete jih iz sklede in pustite, da se posušijo na čisti brisači.

Po čiščenju ni nič nenavadnega, če v cuclju ostane voda. To je posledica dejstva, da so vse naše dude opremljene z ventilom, ki izpušča zrak. Ta prezračevalni sistem povzroči, da se zrak iz notranjosti cuclja iztisne skozi ventil, s čimer se cucelj splošči, da se naravno oblikuje po otrokovi ustni votlini. Ventil je tudi razlog, zakaj se po čiščenju in sterilizaciji v notranjosti cuclja lahko nabere voda. Če je temu tako, preprosto stisnite cucelj in iztisnete odvečno vodo. Če vodne kapljice ostanejo v cuclju, pustite, da se duda posuši na zraku.

Lateks/naravni kavčuk se lahko v redkih primerih 'prenese' na ščit (možno razbarvanje ščita), zato je pomembno, da sterilizirate z veliko vode in ne preveč dud naenkrat.

Pomembno: Dud ne kuhajte!

Dude niso namenjene kuhanju, ker jih visoka vročina uniči. Namesto tega sledite zgornjim navodilom in zagotovo boste ubili bakterije, ne da bi pri tem ogrozili trajnost dude.

Proizvajalec: BIBS DENMARK ApS, Høgevej 19, 3400 Hillerød, Danska