Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Dude in dodatki - Tolažilne dude - BIBS Colour

BIBS x Liberty Colour - Strawberries and Cream Ivory Mix

BIBS
BIBS x Liberty Colour - Strawberries and Cream Ivory Mix 1 5713795261703 11019102
BIBS x Liberty Colour - Strawberries and Cream Ivory Mix 2 5713795261772 12019102
BIBS x Liberty Colour - Strawberries and Cream Ivory Mix
InStock
0-6m
6-18m

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalogi
12,95 €
-0%
12,95 €

S ponosom predstavljamo našo novo kolekcijo, ki je sad sodelovanja podjetij BIBS in Liberty London, ki s svojimi vzorci navdušuje Svet že od leta 1875.

Svetovno znane BIBS dude z značilnim okroglim ščitom in okroglim cucljem, dajejo otrokom udobje in varnost že skoraj 50 let. Sesalni del je izdelan iz 100% naravnega kavčuka. Naravni kavčuk je svilnat, mehak in fleksibilen ter daje otroku naravni občutek sesanja.

Okrogli, lahek ščit je obrnjen proč od obraza otroka. To zagotavlja oskrbo zraka z občutljivo kožo v območju ust in zmanjša draženje.

Material: naravni kavčuk in polipropilen, brez BPA, PVC in ftalatov.

Oblikovano in izdelano na Danskem.

Podrobnosti izdelka

Varnost in standardi
Skladno z evropskim standardom EN 1400+A2.

Kako sterilizirati dude?
Del dobre higiene dude je pogosto čiščenje dud. Mlajši kot je otrok, pomembneje je, da ga zaščitimo pred bakterijami in vzdržujemo dobro higieno dude.

Pred prvo uporabo
Pred prvo uporabo (ko vzamete dudo iz embalaže) dudo sterilizirajte tako, da jo za 5 minut položite v vrelo vodo (dud ne kuhajte). To velja samo pred prvo uporabo.

Pri naknadnem čiščenju dude sledite trem preprostim korakom:

Dude dajte v čisto skledo. Prelijete jih z veliko vrele vode.
Pustite, da se dude namakajo cca. 5 min.
Vzamete jih iz sklede in pustite, da se posušijo na čisti brisači.

Po čiščenju ni nič nenavadnega, če v cuclju ostane voda. To je posledica dejstva, da so vse naše dude opremljene z ventilom, ki izpušča zrak. Ta prezračevalni sistem povzroči, da se zrak iz notranjosti cuclja iztisne skozi ventil, s čimer se cucelj splošči, da se naravno oblikuje po otrokovi ustni votlini. Ventil je tudi razlog, zakaj se po čiščenju in sterilizaciji v notranjosti cuclja lahko nabere voda. Če je temu tako, preprosto stisnite cucelj in iztisnete odvečno vodo. Če vodne kapljice ostanejo v cuclju, pustite, da se duda posuši na zraku.

Lateks/naravni kavčuk se lahko v redkih primerih 'prenese' na ščit (možno razbarvanje ščita), zato je pomembno, da sterilizirate z veliko vode in ne preveč dud naenkrat.

Pomembno: Dud ne kuhajte!

Dude niso namenjene kuhanju, ker jih visoka vročina uniči. Namesto tega sledite zgornjim navodilom in zagotovo boste ubili bakterije, ne da bi pri tem ogrozili trajnost dude.

Proizvajalec: BIBS DENMARK ApS, Høgevej 19, 3400 Hillerød, Danska

Lastnosti

Velikost dude 0-6m, 6-18m